Kedves Szülők, Kedves Tanítványaink, Kedves Gyerekek!

Az alábbi hírek, információk nektek szólnak!

Vasárnapi szentmise

Tudjátok, hogy csaknem minden vasárnap a 9 órai szentmisén előre hívlak benneteket a templomban, és először veletek beszéljük meg, mit is üzen a napi evangéliummal Jézus!
A vasárnapi szentmisék a templomban most nem lehetségesek. Minden vasárnap küldök azonban nektek továbbra is gondolatokat, tanításokat Jézustól – itt a honlapunkon!
Kérem, nézzétek, olvassátok! Beszélgessetek róluk otthon a családban!
Az első rész – most vasárnapra – hamarosan érkezik…


Pénteki keresztút

Most pénteken a templomi keresztutat veletek, tehát gyerekekkel szerettük volna végezni!
Helyette mellékelek >>itt<< egy gyermek keresztutat. Március 20-án, pénteken az otthonainkban elvégezhetjük! A hivatalos ideje ¼ 6 óra. Jó lenne, ha mindenki ebben az időpontban imádkozná végig, mert akkor virtuálisan olyan, mintha együtt végeznénk! Persze, máskor is lehet!


Információk eseményekről

Kedves Bérmálandók! A bérmálási vizsga március 28-án elmarad. Valamilyen formában később pótoljuk. A Pünkösdre tervezett bérmálást – reméljük – meg tudjuk tartani majd!

Kedves Negyedikesek! A Virágvasárnapra tervezett elsőgyónás elmarad. Így a kezesek felkérése sem szükséges! Az elsőáldozást – reméljük – a rendes idejében meg tudjuk majd tartani. Az elsőgyónás ez esetben közvetlenül előtte lesz! A keresztlevelek (vagy keresztelési emléklapok) begyűjtését azonban – a lehetőségekhez mérten – kérjük, hiszen azok az elsőáldozáshoz is szükségesek! Teljesen jó, ha digitálisan külditek el, de dátum, pecsét és aláírás legyen rajta!

Kedves Ministránsok! Valószínűleg a közös húsvéti vacsoránk is el fog maradni. Pedig tudom, hogy minden évben nagyon várjátok! De sebaj! Majd később pótoljuk!

Nem szomorkodunk! A Jóisten most is velünk van! Próbatételt adott nekünk! Vigyázzunk, hogy a próbát erős lélekkel, hittel, reménnyel, szeretettel álljuk! Figyeljünk családtagjainkra, szeretteinkre!

Szeretettel:

Józsi atya